Předvánoční várka drbů

17.12.2015 20:59

Ach, ta technika

Někdy mohou být moderní technologie spíše na škodu. Je hezké, že jste nám chtěli ušetřit práci, abychom nemuseli sami otvírat dveře a nosit třídnice. Současné automatické dveře, před kterýma si připadáte, že vcházíte do supertajné korporace nebo alespoň do pěkného butiku (následuje zklamání), jsou dosti poruchové. Už několikrát jsme mohli vidět lesního tvora, který místo shánění oříšků na zimu leze po štaflích a snaží se vše opravit. Některé počítače už to mají taky skoro za sebou. Třeba v učebně biologie, kvůli němu jsme přišli o zábavnou prezentaci o rostlinných pletivech. Chyba ale může nastat i na straně učitelů. Někdy by pro zmáčknutí správného čudlíku potřebovali přidat pár dioptrií.

 

Porušení školního řádu

Ještě jednou se zde zmíníme o panu prezidentovi. Máme totiž silné podezření, že opravdu kouřil na půdě školy, a to dokonce v hudebně. Zápach po cigaretách nezamaskoval ani Briese. Měl by nás mít za vzor, a příště zajít za ,,hnědej“.
 

Konzultace

Spousta učitelů si pochvaluje mezipředmětové vztahy. Určitě to znáte, to, co umíte z matiky, po vás pak chtějí ve fyzice atd…Jenže tuto spolupráci by měli využívat i kantoři ve svém vlastním zájmu. Někomu by prospělo osvěžení pravidel pravopisu a někdo by se měl naučit rozeznávat hudební nástroje. Tamburína opravdu nemá struny.
 

Prima hledá Superstar

V nejmladším ročníku je mnoho muzikantů. Jednoho primána jsme slyšeli v šatně, jak trénuje své hlasivky. Že by se chtěl zapojit do dalšího ročníku pěvecké soutěže? Nebo si snad nějakou uspořádají sami? Necháme se překvapit.
 
Vrána

Komentáře

Vtipá narážka

Datum: 22.10.2016 | Vložil: David

Lesní tvor :D #puns are real

Drzost

Datum: 10.04.2016 | Vložil: Lesní tvor

Článek o technice je velice nevhodný, žádám o smazání.

Přidat nový příspěvek