Poprázdninové drby

04.09.2016 12:31

Rychlé změny

V posledních týdnech mnoho z nás vyhlíželo rozvrh na elektronické žákovské. Sotva jsme se ho dočkali a nějak se s tím smířili, bylo nám oznámeno, že dojde ke změnám. Jedna profesorka totiž musela na operaci. Mělo by se jednat o běžný zákrok a věříme, že se brzy do našeho ústavu vrátí. Do té doby některé žáky čekají hodiny s mosteckým záskokem. Hodně štěstí všem.

 

Údržba?

Prvního září. Ve škole se symbolicky ukážete na 2 hodiny a zároveň tak nějak očekáváte, že tam na vás čekají i nějaké změny. Nebo alespoň opravené rozbité věci. Z omylu vás rychle vyvedou školní záchodky (zatím s toaleťákem), na kterých chybí ta pěkná stříbrná krytka splachovadla, aby se vám ta plastová tyčka nezaryla do prstu. To není příjemné uvítání.

 

Co je VIS?

Některým z vás se letos v rozvrhu objevil předmět s označením VIS. Ne, opravdu to není špatně napsaná zkratka VIP ani Výchova k Islámskému státu, jak si někteří myslí. Je to nepovinný předmět pro ty, kteří rádi na něco hrajou nebo zpívaj a nevadí jim brzo vstávat. Takže, pokud jste se nepřihlásili, opravdu tam chodit nemusíte. Panika může skončit!

 

Zmizel automat

Ano, primáni ho ani nezažili, ale my starší na něj budeme s láskou vzpomínat. Toho, kdo si zapomněl pití doma, jistě několikrát zachránil automat před biologií. ,,Lidové“ ceny, ,,zdravé“ nápoje…ale v nouzi se na to nehledí. Doufáme, že se za nebožtíka brzy najde náhrada.

 

Kvalita nekvalita

Kdyby se vám zdálo, že umělecký prvek našeho psaní (pokud zde někdy nějaký byl) poněkud upadl, nemusíte se mýlit. Je po prázdninách a naše mozky se taky musí dostat zpět na pracovní vlnu. Takže to teď chvíli berte s rezervouJ.

 

Vrána

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek