Návštěva prezidenta ČR den po dni: 7. 12. 2015

10.12.2015 22:32
Víkend utekl jako voda a pondělí nás přímo zasáhlo. Víte co to znamená? Už zbývá jen jeden den do samotné debaty. Ale nebojte, článků bude víc a to od různých autorů. Ale teď už se vrhneme na to, co se dnes událo.
 

7. 12. 2015, během celého dne

Primáni nebo primáti?

Jak už jsme vás zde informovali, bylo dost možné, že by prima šla na debatu celá, ale to se naštěstí neuskuteční. Dnes se k nám dostala informace, že jejich třídní učitelka vybrala jen pět zájemců (poté, co jí to ovšem museli připomínat, ale nevadí). Tak to nakonec vypadá, že tělocvična zůstane alespoň z větší části stát.

 

Vždy připraven

Příprava otázek na pana prezidenta je v plném proudu a to hlavně v některých třídách. Někteří mají obecné tzv. „rozstřelové“ otázky, jiní si připravili specifičtější otázky, které mají mnohdy až útočný podtón a někteří sází na improvizaci. Schválně, do jaké skupiny patříte vy?
 

Outfit

Už jsme vás informovali, že někteří učitelé mají problém s jistou barvou, jenže to nás samozřejmě nesmí zastavit, že vážení? Kdo by si náhodou nevěděl rady s tím, co nenosit, tady máte na pomoc náš článek z Fashion rubriky. Další věc, co víme, kromě toho, že je červená „zakázaná“ (asi připomíná komunismus), je to, že máme přijít „slušně“ oblečení. Takže košile a saka, pánové! A dámy... vy snad víte.
 

Zákaz vstupu!

Už jsme vás informovali o tom, že se debata bude konat ve velké tělocvičně. Jenže se k nám zároveň dostala informace, že malá tělocvična je také obsazená. Ptáte se čím? Není to ani policejní zázemí a ani zázemí tajné služby, ale jednoduše sklad věcí, které se přestěhovaly z hudebny. No jo, náš ústav nakonec není tak nafukovaci, jak se zdá.
 

Pozor, krádež!

Jedna třída v naší škole měla ještě v pátek na nástěnce připnutý červený papír, který ovšem záhadně zmizel. To vám ta červená vážně tak vadí, pane prezidente? 
Ale to není všechno! Ze všech šaten navíc záhadně zmizely lavičky. Jestli v nich bylo dost železa do sběrny, nebo jestli se teleportovaly nám není známo. 
A do třetice všeho ztraceného. Polstrované židle ve specifických barvách byly ve velkém unášeny ze tříd a ubozí kantoři pak museli buď stát nebo sedět na těch nepolstrovaných. To byla ale hrůza.
 
Na reportáže z debaty se můžete těšit již zítra.
 
Zombee

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek