Návštěva prezidenta ČR den po dni: 4. 12. 2015

10.12.2015 22:31
Týden plný překvapení pokračuje. Dnes se konečně dozvídáme, kde se na sto procent bude konat diskuze i co má znamenat vyklizení hudebny. Navíc se konečně dozvídáme, kdo všechno na debatu půjde.
 

4. 12. 2015, během celého dne

Hudebna nebo tělocvična, tak co bude?

Nedalo ani tolik práce, kolik jsme si mysleli, zjistit, co má znamenat vyklizení hudebny. V hudebně totiž má být něco jako prezidentovo „zázemí“ (čtěte bufet/pokuřovárna), my jen doufáme, že školní řád platí pro všechny a náš milý pan prezident si zapálí až venku.
 

Pan preSident

V pátek se mimo jiné konala olympiáda z českého jazyka, ale, jak jsme zjistili po jejím skončení, někteří kantoři by šanci neměli. Jeden nejmenovaný člen pedagogického sboru si totiž nejspíš spletl pravidla českého pravopisu s/z a napsal místo pana prezidenta pan president. Na obranu tohoto kantora můžeme říct jen to, že by měl pravdu, ale podle pravidel, která platila před dvaceti lety. Možná, že se řídí heslem, že se retro vrací do módy, kdo ví.
 

Kdo bude? Co bude?

Informace, kdo všechno se bude účastnit debaty, měla dlouhou dobu nálepku Top secret, ale teď už můžeme s naprostou jistotou říct, kdo se bude debaty účastnit: „vyšší“ gympl - celý, „nižší“ gympl - z každé třídy cca 5 lidí. Bohužel nám nejsou známy informace o primě, o kterých jsme mluvili zde.
 
Další článek bude až o pondělí, tak se těšte.
 
Zombee

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek