Návštěva prezidenta ČR den po dni: 30. 11. 2015

10.12.2015 22:23
Víkend jsme přečkali ve zdraví, ale pak přišlo pondělí a s ním i nové informace. Ale dozvěděli jsme se něco důležitého nebo závratně nového?
 

Pondělí 30. 11. 2015, 8:10

Jediná věc, o které se ve třídě nadšeně diskutuje, je právě návštěva prezidenta. Jenže co my asi tak můžeme vyřešit, když k tomu nic nevíme, že? A proto čekáme netrpělivě na jistou nejmenovanou profesorku, které se hodláme na toto téma zeptat. 
Hodina probíhá naprosto normálně, a když je na konci chvilka času předtím než zazvoní, víme, že tohle je naše chvíle. Teď nebo nikdy! A tak se náš spolužák přihlásí a zeptá se profesorky, co o tom ví. A odpověď je jednoduchá, nic.
 Její reakce je následující: vyvalené oči, nevěřícný výraz a spousta otázek na nás. Takže jsme se stále nic nedozvěděli, ale aspoň víme víc, než jistý člen učitelského sboru. Očividně se jedná o akci s nálepkou Top secret, vážení! 
 

10:35

Ani teď se toho moc nedozvídáme. Vyučujícím je to jen smeteno ze stolu a velmi rychle odbyto. Ale my se nevzdáváme!
 

11:40

Konečně přichází čas, kdy si myslíme, že se o tom dozvíme něco víc. Chvilka napětí... ještě chvilku... ještě vydržte... zase nic. Akorát nám bylo řečeno, že jistá nejmenovaná třída nejspíš obdaruje prezidenta salvou rajčat a vajíček. Že by se inspirovali Albertovem 2014? Kdo ví. My zato byli vyzvaní, abychom hlavně nic neplánovali. Jenže naše třída měla trochu jiné plány, drazí čtenáři!
 

12:35

Tohle téma nás asi už omrzelo, nebo nechceme být ještě více zklamaní, vysvětlete si to, jak chcete, ale v tuhle chvíli se mluví o čemkoli jiném kromě té návštěvy. 
A o hodinu už se raději ani neptáme, máme pocit, že už to ani nemá cenu.
 

14:00

O odpoledku jsme se toho dozvěděli asi tolik, co za celý den, což je jednoduše shrnuto: nic. Sice jsme se dozvěděli názory na prezidenta jednoho člena pedagogického sboru naší školy, ale jinak nic jiného. Ale aspoň nějaká akcička tam nastala, skákání trojskoku po svíčkové je totiž na žaludek přece nejlepší, no ne?
 
Zombee
 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek