Návštěva prezidenta ČR den po dni: 3. 12. 2015

10.12.2015 22:24
Čtvrtek byl plný více než šokujících zjištění a tým MoNoKlu dokonce měl informace rovnou z první ruky, o kterých nikdo jiný do té doby nevěděl. Už jsme vás navnadili, přátelé?
 

Čtvrtek 3. 12. 2015, 8:10

Fronta na...? z tohoto článku jasně řekla, že ani v dnešní době nejsou fronty ničím zvláštním, zvlášť pokud se jedná o jednoho specifického člena pedagogického sboru, a když přišlo na debatu, kdo bude pana prezidenta provázet po škole, volba pro nás byla jasná, třeba v sobě najdou spřízněné duše.
 

9:00

Kdo by to byl řekl, že policisté, kteří budou zařizovat bezpečí pana prezidenta, zavítají až do Lidické školy. Jeden z našich informátorů se s nimi střetl při vstupu do školy a dokonce potvrdil, že u sebe měli zbraně i obušky. Tohle nebyla jen tak nějaká razie do školy, ale otázka národní bezpečnosti a my byli u toho, vážení!
 

10:00

Primáni na debatě? Ano, a to všichni. Jistý člen pedagogického sboru se totiž rozhodl, že tahle třída tam prostě musí být komplet, no to potěš Pánbůh. Prima navíc svou vyspělost dokázala o velké přestávce, kdy svými velmi „dospělými“ řečmi i chováním velmi zpříjemňovali pobyt ve třídě. Jestli se budou účastnit debaty, nebo jestli je tato informace pravdivá a neměnná nám není známo.
 

11:40

Hlavně slušně! bylo poučení, které jsme znovu a znovu dostávali po celý týden, jenže i tak některým bylo pohrozeno, že se debaty nebudou moct vůbec zúčastnit. A kvůli čemu? Měli svůj názor a nebáli se ho říct.
 

12:35

Hudebna v troskách! Jeden z našich redaktorů narazil na otevřené dveře do hudebny, to je ve čtvrtek dost zvláštní úkaz, ale to všichni víme, že? Po nahlédnutí dovnitř onoho nešťastníka však nečekalo nic příjemného: většina nábytku vystěhovaná, rozebrané bicí a uvnitř nejméně deset policistů se zbraněmi, dva muži v kvádrech a několik učitelů. To rozhodně nemohlo být nic příjemného. 
K tomu navíc zaslechl část rozhovoru o tom, že „něco“ bude „tady“. Znamená to snad, že setkání nakonec nebude v tělocvičně? 
 
Zombee

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek