Návštěva prezidenta ČR den po dni: 2. 12. 2015

10.12.2015 22:25
Středa přinesla své ovoce a boj proti červené ze strany učitelů pokračuje, získáme dnes už nějaké užitečné informace?
 

Středa 2. 12. 2015, 9:00

Kdo by to byl řekl, že fotosyntéza dokáže být zábavná, že? Jenže ve chvíli, kdy se obyčejná vyučovací hodina strhne v diskuzi mezi žáky a učitelem, učitel je ve značné nevýhodě. Dále však musíme informovat, že daný kantor neutrpěl žádná dlouhodobá zranění ani psychickou újmu.
 

10:05

Někdo by si myslel, že ten člověk, který to nejspíš bude mít na starosti, bude mít potřebu to alespoň trochu řešit, jenže opak je pravdou a naše snaha dozvědět se od tohoto člena pedagogického sboru něco víc je více než neúspěšná. 
 

10:55

Své poslední tvrzení musím vzít zpět, alespoň jednu věc jsme se dozvěděli, debata se bude konat ve velké tělocvičně, zatímco doteď jsme se všichni domnívali, že to bude v tělocvičně malé. Tak alespoň něco už víme.
 

12:35

Jazyky dokáží být zajímavé, to ne, že ne. Dnes už totiž podruhé došlo k debatě mezi učitelem a studenty, ale tentokrát se jednalo jen o polovinu třídy a učitel proto měl o trochu větší šanci na přežití nebo pokus o únik. Naštěstí se vše obešlo bez trvalých následků.
 

16:18

Na oficiálních stránkách města přibývá zpráva o návštěve hlavy státu v našem městě, jenže tentokrát v tom negativním smyslu: bude uzavřena ulice Břežánská, kde se nachází naše „milované“ gymnázium. Jenže tady si asi někdo neuvědomil, že už takhle je doprava v Bílině na spadnutí a s uzavřením této dost používané ulice nejspíš velmi brzy zkolabuje. Proč, pane prezidente, omezovat svou návštěvou každodenní život ve městě? Atentát na vás tady nikdo skutečně spáchat nechce (teda pokud víme).
 
Brzy vás budeme znovu informovat o blížící se návštěvě.
 
Zombee

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek