Návštěva prezidenta ČR den po dni: 1. 12. 2015

10.12.2015 22:22
Tentokrát se jedná o kratší článek, který však stojí za přečtení. Jak jsme se snažili dostat z učitelů informace a zároveň přežívali jejich mučení ve formě odborného výkladu?

 

Úterý 1. 12. 2015, během celého dne

Stop červené? 

Kdo by to řekl, že v této době jsou tu tací kantoři, kteří mají pocit, že některé barvy jsou více provokativní než jiné nebo mají jakýsi skrytý význam a zakazují nám na příští úterý nosit červenou barvu. Možná jim to připomíná komunistický znak jejich dětství nebo hákový kříž, kdo ví? My každopádně nenavazujeme ani na jednu z těchto věcí, přátelé!
 

Dva tábory

Třída i škola se rozdělila na dva tábory už ve chvíli, kdy se dozvěděla, že pan prezident přijede, ale až teď, týden do akce, je naprosto znát, kdo do jakého tábora patří. Antizemanovec nebo prozemanovec? To necháme na vás, každopádně zatím nedošlo k žádným ztrátám na životech, což se ovšem stále může změnit.
 

Tajemná akce odhalena

Jistý člen pedagogického sboru už před několika týdny naznačil něco o jisté akci, ale až dnes se potvrzují naše spekulace z pátečního dne, že jedná právě o návštěvu prezidenta. Zároveň se dozvídáme, že škola zatím neví vůbec nic - kdy Zeman přijede, kolik policistů ho bude doprovázet, jaká budou bezpečnostní opatření, kolik studentů se bude moct účastnit a z jakých tříd ani kde bude probíhat samotná diskuze a kde bude mít prezident své „zázemí“. To bude ještě zajímavé.
 
To je pro dnešek vše, ale brzy vás budeme znovu informovat.
 
Zombee

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek