Horoskop - prosinec 2015

10.12.2015 22:26

Vážení a milí čtenáři Monoklu, tímto zde zahajuji svou astro-psycho-věšteckou poradnu.

No a čím jiným ji začít, než správným horoskopem. Nebo ještě lépe horoskopem trošku jinak. Vím, že každý si rád o sobě čte vždy to nejlepší, protože sami sebe moc pochválit neumíme. Sebechvála je pro většinu lidí něco nepřirozeného.  Z praxe vím, že spousta z nás umí v sobě najít spíše ty špatné stránky, než ty dobré.

Tak jo, když to chcete, tak to máte mít.

Tak schválně, jestli to sedí.

 

BERAN  (21.3.-20.4.)

Je spontánní a přirozený, jde tvrdě za svým a obvykle se neštítí ničeho. Svým IQ se drží těsně nad hranicí debility. Ve svém nitru neustále bojuje s démony, což je odraz toho, že jeho okolí musí celý život bojovat s ním. Má neuvěřitelný dar vytáčet druhé. Disponuje nejsilnějším pudem sebezáchovy, čímž výrazně přispívá k nárůstu kriminality ve světě. Muži tohoto znamení jsou hulváti a ženy teatrální hysterky.

 

BÝK  (21.4. – 21.5.)

Je nemotorný, těžkopádný a k tomu nenasytný. Pořád má papulu plnou. V podstatě je to nejlínější znamení zvěrokruhu, ale jeho materialistické choutky, jakoby nastartovaly jeho vnitřní motor. Rád vychutnává život plnými doušky, za což mu doba dala ušlechtilý název požitkář, což ve skutečnosti není nic jiného než darmožrout.  Při rozhovoru hodně slintá a prská. Žena i muž tohoto znamení ve svém chování nejsou nic dlužni jménu tohoto skotu. Toto znamení dalo světu takové skvosty jako A. Hitler či S.Husajn.

 

BLÍŽENCI  (22.5. – 21.6.)

Schizofrenik v kombinaci s bisexuálem. Právě toto znamení dokonale potvrzuje Darwinovu teorii, že člověk pochází z opice. S oblibou vyhledávají plytké debaty a k ničemu nevedoucí diskuze, protože na zralejší úvahy ještě nedospěli a vlastně nikdy nedospějí.  Milují změny a vzrušení a májí sklony požadovat hodně téměř zadarmo. Jejich spropitné v restauracích nestojí za nic. Jsou to držgrešle. Kdyby platilo přísloví „kdo je zvědavý, bude brzy starý“, tak už jako mimina pobírají starobní důchod.


 

RAK  (22.6. – 22.7.)

Měkkýš, který je v průběhu života schopný zvládnout nanejvýš tři funkce: jíst, spát a rozmnožovat se. V každé situaci dokáže využít toho, že se narodil bez páteře. Názory, stejně jako přátele, mění jako ponožky. Je to velký mluvka a chvástal s talentem sňatkového podvodníka. Často je duchem mimo, pronásledují ho přeludy a halucinace, čímž má nakročeno do ústavu pro choromyslné. Důležité věci odkládá na později, díky čemuž je často odkázán na druhé a jeho život nestojí za nic. Ve věznicích sedí většinou Raci.

 

LEV  (23.7. – 22.8.)

Má v oblibě nekonečné úmorné monology o své velikosti a výjimečnosti. Charakteristická jsou pro něj slova s příponou  -átor, jako např. diktátor, predátor, uzurpátor, masturbátor či vibrátor. Myslí si o sobě, že je rozený vůdce, na rozdíl od ostatních, kterým svým panovačným chováním leze neskutečně na nervy. Většina Lvů jsou násilní provokatéři. Jsou namyšlení a nesnesou žádnou kritiku. Muž Lev má často chování sexuálního nadsamce a žena je mazaná koketa.

 

PANNA  (23.8. – 22.9.)

Logický typ, co nesnáší nepořádek. Bojovnice proti baktériím a bacilům, jen jí jaksi nedochází, že svým puntičkářským přístupem je bacilem pro společnost právě ona. Pronásledují ji utkvělé představy o epidemii a moru či jiných katastrofách, čímž vyvádí z rovnováhy své přátele a kolegy. Je chladná a bezcitná jako kus kamene. V jejím okolí je největší úmrtnost jenom proto, že je schopná každého unudit k smrti. Z Pannen se stávají dobří politici či pasáci.

 

VÁHY (23.9 -23.10.)

Je umělecký typ, to proto, že se neumí vyrovnat se skutečným světem. Není se čemu divit, je to totiž jediný neživý tvor v celém zvěrokruhu. Mumie zkřížená se zombie má v sobě víc vitality, než člověk narozený v tomto znamení. Obvykle se k tomu přidružují problémy s orientací, takže v rozkroku musí neustále nosit buzolu. Celý život je posedlý hledáním rovnováhy, a to hlavně proto, že pociťuje velkou averzi k nealkoholickým nápojům. Naplnění hledá v umění, čímž se snaží zakrýt, že v reálném životě je obyčejné nemehlo.

 

ŠTÍR  (24.10. – 22.11.)

Jestli by se měl jednou narodit Ďábel, tak to bude určitě v tomhle znamení. Z holek vyrostou čarodějnice a z kluků psychopati s pestrou škálou úchylek. Jsou nespolehliví a mazaní, využívají se v intrikách a rafinovaných hrách, čímž si rychle vydobydou titul svině. Vrcholu dosáhne tím, že v sobě nemá ani gram morálky. Nejradši mají situace na hraně.  Vhodný typ na vykonávání funkcí jako je parazit, travič či udavač.

 

STŘELEC  (23.11 – 21.12)

Je to nadšený optimista. Tvrdohlavě spoléhá na štěstí, ale to jedině proto, že mu chybí jen náznak talentu. Hledač smyslu života, přičemž ten často nachází v pochybných podnicích a v hazardních hrách. Miluje velká zvířata, neboť i on sám je velká bestie. S cigaretou v puse a s flaškou v ruce rád dává přednášky o morálce, díky čemuž je ostatním lidem jen pro legraci. V životě, zejména v posteli často přestřelí, takže hlavně díky němu je na světě plno nemanželských dětí.

 

KOZOROH  (22.12 – 20.1.)

Je konzervativní a z rizika si vždy nadělá do kalhot. Miluje jistotu, přičemž jediná jistota, která u něho existuje, je ta, že jeho inteligence se rovná nule. Své nízké sebevědomí si rád zvedá na slabších jedincích, přitom mu však jaksi uniká, že při pohledu na něj by si zvednul sebevědomí i Quasimodo. Jak se jedná o peníze a kariéru, tradičně vyhrává mistrovství světa v vlezdoprdelství. Nikdy nikdo důležitý se v tomto znamení nenarodil. Naštěstí je většina Kozorohů impotentní.

 

VODNÁŘ  (21.1. – 20.2)

Je vynalézavý, a právě proto to chce daleko dotáhnout. Hodně lže, dopouští se stále stejných chyb, protože je neuvěřitelně hloupý. Jeho osobnost je bytostně spjata s předponou EX – exot, expert, exemplář, excentrik, extrémista či exkrement. Dokonce i alkoholické nápoje s oblibou EXuje. Je rebel tělem i duší, škoda jen, že od pasu dolů jeho povstalecké funkce často selhávají. Ženy Vodnářky rády plují proti proudu veřejného mínění, takže jsou z nich dost často mužatky, lesbičky či feministky.

 

RYBY  (21.2. – 20.3.)

Mají živou fantazii, často si myslí, že je pronásleduje CIA nebo FBI. Trpí komplexem méněcennosti, ve společnosti plní funkci toaletního papíru. Pro jeho bujnou fantazii je člověku narozenému v Rybách často přezdíváno „Ezop“.  Od mala trpí jidášským syndromem, proto v kritických situacích neváhají použít ani ty nejpodlejší praktiky.  Působí dojmem náměsíčnosti či lehké retardace, obvykle u druhých vzbuzují pocity lítosti a melancholie. Mají pochopení pro slabší a utlačované, neboť i ony samy jsou zosobněním životního krachu a bezvýznamnosti.

 

Tak co tomu říkáte? Našli jste se?

Nelamte si tím hlavu. Špatné vlastnosti jsem Vám vyjmenovala pro tentokrát já a vy si zkuste najít ty správné, dobré.

Berte vše s nadhledem, mějte se rádi a nezapomeňte, že my lidé jsme úžasně dokonale nedokonalí  ☺

HH

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek