Dubnové drby

16.04.2016 21:57

Autobus pro VIP?

V minulém týdnu před naší školou zastavil autobus…to by nebylo zase tak neobvyklé. Jenže brzy nato došlo k zjištění, že autobus byl objednán pro studenty ze dvou tříd naší školy, kteří měli jet do mosteckého divadla. Bohužel došlo k informačnímu šumu, a tak se informace o lákavém výjezdu mimo školu nedonesla ani k třídním učitelům, ani ke studentům. Vzniklý požár musela hasit osoba z vedení.

 

Nové vybavení

V jazykovce se po několika letech něco změnilo. Ano, na zdi visí nové hodiny. Proč? Sekunda řádila a ty staré od Vietnamců to nevydržely.

 

Vytopené šatny

Tento týden se hned po ránu nesl školními šatnami řev. Naštěstí se v tamních prostorách neobjevila tarantule ani podobná havěť, ale někdo z primy to nevydržel, pustil to na zem a spolužáci to rozšlapali…ne, naštěstí se jednalo pouze o běžný nápoj k pití. I tak to mezi nezkušenými primány, kteří neumí zacházet s koštětem, způsobilo rozruch.

 

Zpráva zvenčí

Ti, kteří chodí do jídelny na oběd, si toho již možná všimli. V rohovém domě, kde sídlí jedna známá pojišťovna, sedává postarší pán za pracovním stolem. Zakázky se mu asi moc nehrnou, takže většinu času tráví na svém notebooku. A my jsme odhalili, co tam dělá! No, není to tak šokující, jak byste asi teď čekali, ale i tak – hraje karty! V pracovní době mastí solitaire. Hlavně, ať si tam taky nestáhne vir, jako někteří naši studenti s facebookovým účtem. Ti to ale z karet určitě nemají…

 

Pláštěnky!

Toto je upozornění především pro primány, kteří ještě neznají zaběhnuté pořádky na naší škole. Blíží se nám poslední zvonění. Na tento den si připravte drobné, jinak se do školy nedostanete se suchou a voňavou pokožkou…I když sprška vás ani tak nemine. Budeme se snažit zjistit konkrétnější datum této tradiční akce.

 

Vrána