Aplikace týdne - 3. díl

17.10.2016 21:56

Atmosphere

Je to vlastně databáze zvuků z různých prostředí. Pokud se třeba ocitnete na samotě u lesa a zasteskne se vám po ruchu velkoměsta, můžete si pustit hlasy lidí, zvuk sbíječky či projíždějících aut. A kdybyste milovali úklid a zrovna byli někde na cestách, je k dispozici zvuk vysavače a pračky.  Jo a jako bonus jsou v aplikaci nahrané zvuky různých frekvencí, podporující kreativitu, soustředění, nebo třeba zmírňující bolesti hlavy. Své využití to má, určitě vyzkoušejte.

 

Signature Maker

Pokud jste si stále nevytvořili nějaký supr čupr cool osobitý podpis, mohla by vám tahle aplikace pomoct. Stačí zadat své jméno nebo příjmení a dostanete na výběr desítky stylů, jak se podepsat. Tak až se zase v září budete podepisovat na podmínky klasifikace, váš podpis nikdo nepřehlédne.

 

Photomath

Užitečná aplikace pro všechny (ne)nadšené matematiky. Po nejnovější aktualizaci je schopna rozpoznat i rukou psané písmo. Takže stačí namířit na zadaný příklad a aplikace vám nabídne výsledek i s postupem…No, nevím, jestli za zveřejnění tohoto tipu nebudeme čelit kritice ze strany učitelů matematiky, ale my tu jsme přece hlavně za účelem pomoci a předávání informací našim spolužákům.

 

Orbitka

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek