Aktuality

06.04.2016 21:28

Čí je to území?!

Určitě jste si všimli, že se na dveřích po celé škole objevily různé papíry. Odstartovala to oranžová kolečka s nápisem Anthill. Pro ty, co nevědí, o co jde, máme stručné vysvětlení. Přidejte se k některému ze států, nebo založte vlastní a připravte se na hru. Kvarta dostala nápad, že se celá škola rozdělí na již zmiňované státy, v rámci kterých budou probíhat volby, bude se sestavovat vláda atd. a navzájem mezi sebou budou bojovat formou her o území (o třídy). Boje by měly probíhat během projektového dne, vše se včas dozvíte. Takže co teď? Promýšlejte taktiku, a pak vzhůru do boje!

 

Jedeme nonstop

Velikonoce byly na dlouhou dobu naše poslední prázdniny. Teď nás čekají až ty letní. Bohužel všechny svátky vycházejí na víkend, takže nebudeme mít ani chvilku odpočinku navíc. Jedinou záchranou proti odsunu do blázince z tříměsíčního nepřetržitého školního provozu nám může být jenom maturitní týden nebo úplný konec června a období školních výletů.

 

Fotosoutěž

Soutěž pro všechny fotografické nadšence z naší školy se blíží ke konci! Na zaslání fotografií máte poslední týden. Každý má šanci, tak zkuste své štěstí a zúčastněte se. E-mail je monoklsoutez@gmail.com a potřebné informace naleznete zde.

Vrána