A zase drbeme

10.12.2015 22:02

Fronta na…?

Mnozí z rodičů, kteří se zúčastnili třídních schůzek, si mohli myslet, že se vrátili v čase. V naší škole se totiž tvořily fronty. Ale nebyly to fronty na banány ani na nové automobily. Lidé trpělivě čekali na rozhovor s jistou profesorkou, která je očividně velice populární mezi žáky i rodiči.
 

Neklid v jídelně

Když jsme byli ještě malé děti, říkali nám, že u jídla se nemluví a snažili se v při jídle zachovat klid a mír. No, doba pokročila a v naší jídelně se snaží o opak. Kantorka z ,,konkurenční“ školy zřejmě nemá pochopení pro náš nabitý rozvrh. Ačkoliv se snažíme zachovat slušnost, většinou na nás spustí lavinu řevu. Těžko říct, zda za tím stojí neznalost zásad slušného chování, či špatný stav sluchovodů dané osoby.
 

Překvapení

Minule jsme vás informovali o tom, že jsme nejlepší škola v Ústeckém kraji. Také jsme se zmínili o finanční odměně. Jenže to jsme nevěděli, že nás čeká i prémie. Naší školu poctí svou návštěvou pan prezident. Na tuto skutečnost panuje mnoho názorů. I kvůli tomu dochází ještě před jeho příjezdem k rozsáhlým bezpečnostním akcím. Po obhlídce areálu nastalo nečekané vyklizení prostor hudebny. Zřejmě poslouží jako salónek pro hradního pána. Školní řád by ale neměl být nikým porušován, takže doufáme, že si cigárko zapálí až mimo náš dohled. V úterý tedy přijďte vhodně oblečeni (barvu necháme na vás), připravte si otázky a vajíčka či rajčata si schovejte na Albertov.
 

Sbírky

Sběratelská činnost je v našem pedagogickém sboru zřejmě hodně rozšířená. Někdo sbírá atlasy, druhý zase slovníky…možná jsou domovy našich učitelů plny mrtvých motýlů, počítačových myší, či reklamních triček. Pokusíme se zjistit víc!
 

Stěhování kantorů

I tak by se dalo nazvat současné dění ve sborovně. Přestože jsou RETRO věci opět v módě, vedení se rozhodlo modernizovat více než padesátileté skříně, křesla a podobné vybavení, které se tam nachází. Proto v poslední době do našich hodin zavítaly zmateně vypadající učitelky obtěžkány hromadou učebnic. Uvidíme, zda vůně novoty pomůže zlepšit mezilidské vztahy v našem ústavu.
 
Vrána 

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek