Obnovte šatník!

27.03.2016 17:15

Rozkvétáme!

Pomalu začínají rozkvétat květiny a s tím by měl rozkvétat i váš šatník. Nechte se inspirovat celebritami, které už květinový trend objevily. Zkuste květované sukně nebo šaty, které podtrhnou vaši ženskost. Ale dejte si pozor, s čím tento vzor kombinujete, v kombinaci kostkovaného topu by to mohla být chodící KATASTROFA!!

 

Pasteloví křiváci

Slovo křivák si spousta lidí spojuje s drsnými motorkáři. Ale právě tohle jaro se vše může změnit! Křiváci už nejsou jen nudně černí a už vůbec ne jen pro muže, přivlastnily si je i holky a nejlépe v pastelových barvách. Ať už je to nebesky modrá, pudrově růžová nebo světle fialová, vždy oživí váš outfit! Do školy můžete vyrazit třeba v džínách, lehkém svetříku a pastelovém křiváku. Pro toto počasí je to naprostý ideál:)

  

 

Sexy drsňák v modré džínce?!

Kluci, pokud vás pastelový křivák nezaujal, co třeba vyzkoušet stylový denim? Kterou holku by kluk v sexy džinové bundě nezaujal? Nás teda rozhodně ano! "Džínska" působí drsně, a přesto ležérně. A pokud se stydíte vzít si ji na holé tělo, můžete zkusit obyčejné bílé tričko. To také nezklame. I holky můžou samozřejmě džínovou bundu vyzkoušet, ale v těchto případech rozhodně doporučujeme nebrat na holé tělo!

 

                                                                                                                                                                                                    Vaše Chanelky<3<3