Novoroční drby

16.01.2016 13:15

Zásah

Na naší škole se před pár dny objevila policie. Naši informátoři si nejdřív mysleli, že se to týká studentů, co stáli kolem, ale to se nepotvrdilo. Za příjezdem strážníků stojí obyčejná zapomnětlivost (možná chtěl někdo vyzkoušet, jestli je policie po vánočních svátcích plných cukroví schopná pohybu), protože škola nebyla odkódována a ten, kdo tam vstoupil, prostě spustil alarm. No, stejně, kdo by se chtěl dobrovolně vloupat do školy?:D

 

Inspekce

Hned po Vánocích nás navštívila inspekce, která kontrolovala učební pomůcky. Je hezké, že spočítali všechny mapy, ale divné je, že si nevšimli zimy, která panuje jak na chodbách, tak i ve třídách a na záchodech. Asi jim Ježíšek přinesl termoprádlo.

 

Vůně

Jak již určitě víte, právě probíhá rekonstrukce sborovny. Všichni jsme to mohli ve čtvrtek pocítit i na vlastní nos, protože celá škola byla zamořena výpary, asi z nějakého nátěru. Byla to růžová, nebo modrá?

 

Nový svátek?

V pátek 8.1.2016 jsme mohli pozorovat zajímavý jev. Několika učitelům ten den spadly klíče. Nevyhlásíme den zvýšené gravitace nebo děravých rukou?

 

Vrána

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek