Letní speciál

20.05.2016 14:14

Do plavek!

Blíží se léto a sním i party u bazénu, tak je třeba se pořádně připravit. V obchodech se pomalu připravují ty nejlepší kousky plavek. V minulých letech byly kouskem roku plavky s "třásněmi" nebo plavky s vysokým pasem. Tenhle rok se na žebříčku plavky s vysokým pasem stále drží, ale přibyly k nim i tzv. triangle plavky nebo plavky s průstřihy. Ale pokud nepatříte k nejhubenějším, plavky s průstřihy asi moc nevyužijete, vlastně bazén zkuste navštěvovat co nejméně, pokud nechcete čelit pomluvám některých lidí s naší školy.

 

Poproste babičku!

Jestli máte babičku, která ráda plete nebo háčkuje určitě toho teď využijete. Háčkované a pletené věci se zase vrací do módy. Na letním festivalu určitě zaujmete. Vezměte si např. háčkovaný crop top a k tomu high waist šortky (cestou se stavte pro dva Šotky v Seifertově pekárně!) a kluci vás budou obletovat.

 

Kluci, sundejte ta tílka!

Kluk v tílku = katastrofa! Jsou jenom dva, kteří tílka mohou nosit a to Zac Efron a Ben Cristovao a pokud nejsi ani jeden z nich, tak všechny svoje tílka radši vyhoď. Zkus raději bílé tričko z lehkého materiálu nebo (jestli si věříš) choď bez něj. To holky oceníí, ale v naší škole to bez trička nezkoušej! Raději zkus elegantnější bílou košily s krátkým rukávem.

TÍLKA DOOPRAVDY NE!!

 

 

                                                                                                                    Vaše Chanelky <3

 

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek