Květnové drby

09.05.2016 22:13

Aladin

Naše škola postrádala koberec, který byl určen na opravené školní hřiště! Asi se někdo chtěl proletět a zapomněl ho do půjčovny vrátit. Problém se nakonec vyřešil a perský tepich leží, kde má.
 

Heslo dne

Byl to den jako každý jiný. 2 žákyně zrovna přicházely ke škole, když v tom se ze dveří vyřítila…jedna profesorka. Měla naspěch. Po cestě k autu stihla rozdávat moudra, že co není v hlavě, musí být v nohách. Uvědomělou učitelku ještě studentky musely pustit do školy, protože se jí z hlavy i rukou vytratily také klíče.
 

Gravitace funguje

Minulý týden bylo obtížné se dostat do vybraných tříd. V ranních hodinách, kdy ještě všichni na půl spí, jste mohli dostat zásah do hlavy malým závažím, které vypadalo, že levituje. Samozřejmě bylo nenápadně přivázáno vlascem. Kdybyste se opravdu trefili přímo do černého, byla by to asi poslední věc v životě, co by se vám přihodila, protože by si to s vámi vyřídili studenti sexty, kteří pečlivě počítali…asi je jedno co. 
 

Poločas rozpadu

Opravdu se teď nebudeme věnovat fyzice, či kde se tahle problematika probírá…řeč je o vybavení naší školy. Potom, co se učitelce angličtiny v jazykovce rozpadla skřínka přímo pod rukama, se to samé stalo vyučující občanky. Ale aby si zaposilovala více než její kolegyně, utrhlo se jí křídlo tabule. I přes snahu o opravu, musela profesorka část hodiny strávit jako náhradní pant.
 

Akademie

Letošní akademie se vydařila. K vidění bylo mnoho zajímavých čísel. Také jsme se dočkali několika šokujících odhalení. Jeden profesor vymyslel svým studentkám přezdívku hraničící s pedofilií, jistý student veřejně přiznal svou ,,lásku“ k oblíbené profesorce a celá třída si změnila pohlaví…opravdu stálo za to se zúčastnit. Celou akademii okomentujeme zvláštním článkem.
 

Vrána

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek