Horoskopy - říjen 2016

04.10.2016 11:27

Beran

 

21. březen až 20. duben 
Planeta: Mars
Živel: Oheň

Horoskop na říjen 2016 pro Berany

 

Berani, v říjnu rozhodně nelžete!!! Tvrdit partnerovi, že právě obdržená SMS je z obchodu upozorňující na slevy a ne od tajné lásky, nebo přesvědčovat rodiče, že nesjíždíte všechny sociální sítě, abyste byli v obraze, ale vypracováváte důležitý referát z fyziky – taková snaha bude stejně úspěšná jako vydávat uzenou makrelu za čerstvého lososa u nedělního oběda. Smiřte se s tím, že tenhle měsíc nikoho neoblafnete a snažte se být průzrační jako horská bystřina.

 

Býk

 

21. duben až 20. květen 
Planeta: Venuše
Živel: Země

Horoskop 2016 na říjen pro Býky

 

Býci si musí v říjnu uvědomit, že život je nepřetržitý a stále se opakující sled událostí. Zkuste se ohlédnout a zjistíte, že všechny příhody navíjíte na stále stejnou cívku vašich zkušeností. Točíte se stále v kruhu a je na vás, jak najdete cestu ven. Není sice ještě konec roku, ale hlubší zamyšlení nad vaším osudem a uplynulými měsíci může být velmi přínosné.

 

Blíženci

 

22. květen až 21. červen
Planeta: Merkur
Živel: Vzduch

Horoskop na říjen 2016 pro Blížence

 

Blíženci, vaše výkyvy nálad v měsíci říjnu budou pro vaše okolí dost velkým oříškem. A ta špatná nálada bude mít rozhodně navrch. V tom případě se raději ukliďte někam stranou, abyste vaším rozmrzelým či výbušným charakterem nenakazili ještě někoho dalšího. Vaše společnost, když jste v dobrém rozmaru, bývá oslnivá.  Ale uznejte, kdo by se chtěl na vás dívat, když máte úsměv jako špatně upečený rohlík.

 

Rak

 

22. červen až 22. červenec 
Planeta: Měsíc
Živel: Voda

Horoskop na říjen 2016 pro Raky

 

Každý správný Rak se chce ve společnosti nějak blýsknout. Vy, Raci, začnete v tomto měsíci intenzivně toužit po eleganci. Začíná podzim a vy se můžete zahalit do spousty krásných oděvu a doplňků. Nebudete přece chodit v jutovém pytli, když někdo vynalezl šaty z hedvábí. Nakupujte, kombinujte a užívejte života. Je na to nejvhodnější období.

 

Lev

 

23. červenec až 22. srpen 
Planeta: Slunce
Živel: Oheň

Horoskop na říjen 2016 pro Lvy

 

Máte jistě něco za lubem, ale ještě jste nepřiznali barvu. Je to možná i tím, že sami ještě nevíte, co pořádně chcete. Může to být přání luxusní dovolené nebo třeba jen hodit na pár dní starosti za hlavu, vypnout telefon a nevylézt z postele až do večera. Vaše tajné a nevyslovené touhy budou Vesmírem vyslyšeny, ale vašim třídním učitelem možná nepochopeny. Proto se nepaktujte s Beranem, mohlo by vše na vás prasknout.

 

Panna

 

23. srpen až 22. září 
Planeta: Merkur
Živel: Země

Horoskop na říjen 2016 pro Panny

 

Panny, chápu, že vaším smyslem života je čistota a pořádek. Ale jak se také říká: co oči nevidí, to srdce nebolí. Přestaňte mít obavy z bacilů a jiných breberek, které kolem nás vesele poletují, a hlavně s tím přestaňte obtěžovat své okolí.  Mýt si ruce jistě není na škodu, ale chodit s rouškou po ulici mohou spíše Japonci než vy. Přece se nechcete ochudit o sladký polibek nebo připravit ostatní o váš krásný úsměv.

 

Váhy

 

23 září až 23. říjen
Planeta: Venuše
Živel: Vzduch

Horoskop na říjen 2016 pro Váhy

 

Milé Váhy, toto je pro vás nejdůležitější období roku. Nejen, že zvládnete splnit všechny resty z předchozího období, ale nastal čas otestovat něco nového na vlastní kůži. A to doslova! Nemusíte se však hlásit jako dobrovolník do nějaké dermatologické laboratoře. Začněte jen dělat to, co vám přátelé již dlouho navrhují. Rozšiřte si váš okruh známých, nebo zajděte na rande s někým pohledným, pěkně oblečeným a zazobaným. Nevadí, že oplývá konverzačními schopnostmi a moudrostí houpacího koně.

 

Štír

 

24. říjen až 22. listopad
Planeta: Pluto
Živel: Voda

Horoskop na říjen 2016 pro Štíry

 

Štíři, pro vás je říjen znamením neklidu a budete jako pytel blech. Doma se ani neohřejete, neboť budete mít pocit, že za zdmi domova se zrovna odehrává něco, o co můžete být ochuzeni. Zajděte si na procházku s přáteli, na večírek, vyšplhejte na Bořeň, prohlédněte nové zboží ve vašem oblíbeném obchodu a zkuste spočítat všechna zaparkovaná auta na náměstí. Uvidíte, jak pookřejete.

 

Střelec

 

23. listopad až 21. prosinec
Planeta: Jupiter
Živel: Oheň

Horoskop na říjen 2016 pro Střelce

 

Ach vy svobodomyslní Střelci! Říjen vám dává šanci uplatnit všechny vaše smělé plány. Budete mít chuť experimentovat bez ohledu na osvědčené recepty. Že byste se měli učit na testy? S vaším přehledem strčíte do kapsy každého chytráka! Že se venku ochladilo? No a? Vaším oblíbeným oděvem je přeci tričko! A kdyby náhodou vás přepadl pocit nudy, jste schopní uspořádat závod v hodu perem, či soutěž „Vytoč svého učitele“.

 

Kozoroh

 

22. prosinec až 20. leden
Planeta: Saturn
Živel: Země

Horoskop na říjen 2016 pro Kozorohy

 

Počasí už nebude nejlepší, ale vy budete v jednom kole. Muži se chopí kladívka či klávesnice a udělají něco pro rodinu (oprava poličky nebo webové foto-album potěší snad všechny doma), ženy se budou snažit realizovat v kuchyni či ve společnosti. S vařečkou jim to bude slušet stejně dobře jako s perlovým náhrdelníkem na divadelním představení.

 

Vodnář

 

21. leden až 20. únor
Planeta: Uran
Živel: Vzduch

Horoskop na říjen 2016 pro Vodnáře

 

Vodnáři, každý má své problémy, ale je na něm, jak je řeší. Pro Vás to znamená, že každý si nese svůj kříž a je třeba, aby s ním uměl co nejlépe zacházet .Netrapte se tedy tím, na co vše máte nárok, ale přemýšlejte, co můžete udělat sami proto, aby se vám žilo lépe a šťastněji. A ještě lépe nejen vám, ale i těm, které máte rádi.

 

Ryby

 

21. únor až 22. březen
Planeta: Neptun
Živel: Voda

Horoskop na říjen 2016 pro Ryby

 

Milé Ryby, přichází čas, kdy zvládnete i větší zátěž než obvykle. Dejte si však pozor, jak se silami naložíte. Ryby udělají jistě nejlépe, když místo rozjařeného křepčení na parketu, přiloží ruku k dílu doma či třeba při vynesení těžkých tašek nemohoucí sousedky. Dělejte vše tak, aby vás svědomí ke konci měsíce netížilo. Nemyslete pouze na sebe!

 

HH