Čerstvé novinky

10.12.2015 22:23

Ano, je to tak. Právě jste se dočkali první várky informací z naší školy a možná i jejího okolí…Samozřejmě nebudeme konkrétní, abychom se nedopustili pomluv a poškození dobrého jména…snad se i tak v aktuálním dění zorientujete

 

Tak jako padá listí ze stromů, padají učitelé ze schodů

Jelikož je listopad, tak naprosto chápeme, že poletavá nálada v přírodě se může snadno přenést i na lidi. Navíc žulové schody v naší škole přímo lákají k bližšímu kontaktu. Bohužel ale s nimi nebudete mít soukromí, protože se po škole pohybuje mnoho našich tajných agentů. Nezbývá než popřát málo úrazů způsobených touto nečekanou přitažlivostí žuly.
 

Třídu postihla povodeň

Opět nebudeme konkrétní, ale v jistém ročníku se stala nemilá událost. Během nevinné dětské zábavy selhala hlavní pomůcka, a to lahev s vodou. Byla pod takovým nátlakem, že prostě v zápalu boje praskla. Následovala hra na uklízečku.
 

Nebezpečné hodiny

V některých vyučovacích hodinách opravdu nebývá bezpečno. Někoho by možná napadl tělocvik, při kterém dochází i k velice bolestivým úrazům…ale tento předmět jsme zrovna nemysleli. I názorná ukázka v hodinách fyziky je nebezpečná. Někteří mají to štěstí, že se zřejmě těší oblibě, tudíž dostanou zásah měkčím předmětem. Druhé ale jen o fous mine něco, co by jim klidně mohlo ublížit. Trénink hodu koulí na nadcházející olympiádu v Riu by asi bylo lepší přesunout jinam. No, v bezpečí ale nejsou ani kantoři. Když se někdo rozhodne pro lukostřelbu, ale nemá luk ani šípy, postačí gumička. Ovšem my doporučujeme si příště vybrat jiný objekt na nácvik, než je člen pedagogického sboru.
 

Naše budoucnost

Při příležitosti dne otevřených dveří jsme mohli vidět budoucí žáky našeho gymnázia. Doufejme, že budou tak skvělí, jako my . Snažili jsme se jim ukázat lepší stránky chemie, fyziky i matematiky, vzbudit v nich zájem o přírodu, dostat je do pohybu, a také rozšířit jejich hudební repertoár. Je mezi nimi určitě mnoho talentů, takže kujme železo, dokud je žhavé!
 

Zpráva zvenčí

Z parkoviště před teplickým obchodním centrem se stalo místo hříchu. Dva postarší milenci neudrželi své city na uzdě a podlehli své vášni přímo ve své staré Felicii. Zřejmě jim nevadilo, že kolem nich prochází desítky lidí. Takové věci jsou tam ale na denním pořádku.
 

Důležité

Vážení a milí (spolu)žáci. Naše škola je oficiálně nejlepší v Ústeckém kraji. Určitě je tedy pro všechny nesmírnou poctou ji navštěvovat. Součástí výhry je ale i poměrně vysoká finanční částka. Takže nám do zpráv napište, co si přejete k Vánocům. Pokusíme se to poslat dál a třeba nám školní Ježíšek něco splní, když jsme byli tak hodní ;) .
 
 
Vrána

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek