Březnové drby

03.03.2016 16:14

Zamořené údolí

Před pár týdny dráždil nosy kvintánů nepříjemný zápach. Šunka, která se ještě doma tvářila normálně, se proměnila v nechutně zapáchající věc a zamořila celou třídu. Studentka svou svačinu samozřejmě vyhodila do koše. To ale situaci nepomohlo a koš musel být evakuován na chodbu. Příště se vybavte plynovou maskou!

 

Budeme vědci

Dozvěděli jsme se, že naší školu možná čeká rekonstrukce odborných učeben… přestavba biologie, po 50 letech modernizace chemie, možná i něco do fyziky…takže bude snazší vyhodit školu do povětří.

 

Přeškolení

Už minule jsme vás informovali o mezerách ve znalosti českého jazyka u některých vyučujících. Ano, jsme jenom lidi a děláme chyby, ale napsat slovo ,,tlaky“ tímto způsobem: ,,tlaki“ ,to už je moc…buď dotyčná neabsolvovala 1. stupeň základní školy, anebo na nás používá pravidla pravopisu japonštiny. 

 

Hledáme dobrovolníky

Profesorka biologie vyjednala pro několik tříd besedu o vodním ptactvu.  Jenže celá kvinta jí dala košem, protože v té době bude duchem i tělem na svahu. Jestli do této chvíle nešťastná učitelka nesehnala 150 lidí, byla by to pro ni komplikace. Proto žádáme všechny, kteří chtějí zabít nějakou tu hodinu a mají zájem o vodní ptactvo, nechť se přihlásí u své profesorky biologie. 

 

Šachy

V jednom z mladších ročníků si prý mohou několikrát do měsíce vyzkoušet tuto hru na vlastní kůži. Jistá profesorka si s jejich zasedacím pořádkem hraje jak s figurkami na šachovnici. Hlavně aby příště nějakého pěšáka nevyhodila.

 

Problém?

Profesorka, která má mimochodem prsty v našem blogu…to je ale veřejné tajemství :D, se nedávno dostavila pozdě na hodinu…to se stává snad každému učiteli, ale k její smůle na ni před třídou čekal ředitel. Nakonec se ukázalo, že nepřišel stopovat rychlost chůze učitelky na cestě z kabinetu do třídy, ale byl zkontrolovat teplotu v 31, kde je stále zima. Pan ředitel je ale horkokrevný, ve třídě je prý teplo a trocha otužování nikomu neuškodí. 

 

Vrána

 
 
 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek