Aplikace týdne - 2. díl

09.10.2016 22:26

Snapseed

Super apka pro úpravu fotek. Něco jako jednodušší verze Gimpu, vhodná pro mobily. Ovládání není těžké a možností, jak vylepšit vaši fotku, je opravdu dost. Snapseed určitě patří do ,,MoNoKl fotosoutěž starter pack“.
 

Léon

Ne, se lvem to opravdu nemá nic společného. Možná se vám ale povede jeho řev napodobit. Je to vlastně simulátor thereminu. Theremin je hudební nástroj, na který hrajete, aniž byste se ho dotkli. Tak daleko sice aplikace nezašla, nicméně ježděním po displeji ,,naslepo“ dosáhnete takového zvuku, který theremin skutečně vyluzuje. Chce to trochu cviku, ale před spolužáky zazáříte. 

 

GeoGebra grafický kalkulátor

Nebudeme předstírat, že by tahle aplikace patřila k našim nejoblíbenějším, ale hodit se může. Pokud zrovna v matematice berete funkce, mohla by vám dost pomoc s tím, jak výsledný graf bude vypadat. A nemusíte kvůli tomu pouštět počítač. Nevýhoda je, že to kvůli školnímu řádu nevyužijete přímo v hodinách matematiky ani jiných předmětů.
 

Natural fireplace

A na závěr něco pro chladné podzimní dny. Jestli vám ještě nefunguje ústřední topení, nebo jste líní zatopit si v krbu, stáhněte si tuto aplikaci. Rázem se vám v rukou rozhoří praskající krb. Pro ty, co vlastní Galaxy Note 7, není tato aplikace nutná.  
 
Orbitka
 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek