Aplikace týdne - 1. díl

04.10.2016 11:45

BEAKER

Tato aplikace se vám bude hodit ke studiu chemie. Máte v ní k dispozici přes 100 různých sloučenin a prvků. Ovládání je jednoduché. Rozkliknete nabídku, vyberete si (třeba podle barvy) jaká přísada se vám nejvíce zamlouvá a vaše obrazovka se rázem přemění v chemikářskou kádinku. Můžete i zatopit pod kotlem, aby sloučeninám nebyla zima, a vy jste získali lepší výsledky. Některé další funkce, např. zmrazení, jsou zpoplatněny. Další nevýhodou, kterou zjistili naši zkoušeči, je to, že po zavření aplikace se vám ji nepodaří podruhé spustit, a pokud ano, bude se sekat. Řešením je přeinstalování. Pokud máte rádi věci na jedno použití a chemii, je to vaše trefa do černého!

 

Daylio

Určitě jste si někdy dali předsevzetí, že si budete vést deník. Většině z nás to ale nevydrží moc dlouho a začnou se vymlouvat na čas…Jako řešení se nabízí aplikace Daylio. Vše je hezky graficky zpracované a jednoduché na ovládání. Na začátku si nastavíte aktivity, které během své pouti životem podnikáte, přiřadíte k nim obrázky, a pak každý večer, až vám to aplikace připomene, vyberete svou náladu a aktivity, které jste dělali. Zajímavé je potom na grafu sledovat, jak vaše nálady kolísaly v průběhu měsíců či ročních období. Návykovější, než psaní deníčku!

 

Songify

Jak již název napovídá, jedná se o hudební aplikaci. Ne, nečekejte nic složitého. Songify za vás vytvoří vlastní song. Stačí říct pár slov (nejlépe postrádajících význam), vybrat si žánr muziky, do které chcete svůj text dosadit, a pak už můžete začít nabízet svůj hit rádiím.

 

Orbitka

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek